remcoproject.eu/R/

Remcoproject
Upskilling counselling workers for remote, online services provision
Title
Du-te la conținut

Ce este  proiectul REMCO?proiectul REMCO?proiectul REMCO?

Proiectul „REMCO- upskilling counseling workers for REMote, online services provider” este cofinanțat de programul Erasmus+ al Uniunii Europene.

REMCO își propune să extindă oferta de oportunități de învățare care sprijină și consolidează competențele cheie pentru lucrătorii din domeniul sănătății mintale de a planifica și rula online. sesiunile de consiliere în mod optim.
Provocarea
Pandemia recentă a perturbat sau oprit serviciile critice de sănătate mintală în UE (OMS, 2020); în același timp, cererea de îngrijire a sănătății mintale a crescut. În ciuda aprobării furnizării de la distanță a serviciilor de sănătate (acolo unde este cazul) de către comunitățile medicale, sectorul de îngrijire a sănătății mintale a demonstrat o disponibilitate scăzută de a exploata pe deplin potențialul serviciilor de consiliere bazate pe TIC, în primul rând din cauza lipsei de îngrijire a sănătății mintale. lucrători cu cunoștințele și abilitățile necesare despre cum să planifice și să desfășoare sesiuni online eficiente

Obiective și rezultate
Proiectul își propune să pună la dispoziție un curriculum cu Resurse Educaționale Deschise (OER) corespunzătoare pentru dezvoltarea profesională continuă a lucrătorilor din domeniul sănătății mintale, pentru a aborda nevoile emergente profesionale și de competențe legate de furnizarea de servicii de consiliere la distanță activate de TIC.
Partenerii
Partenerii Parteneriatul REMCO cuprinde 6 organizații cu competențe complementare din lumea VET și învățământul superior (bit, IAL, UNIRI, CREFOP), servicii de tehnologie a informației (EXELIA), cercetare, consultanță, precum și consolidarea capacităților și crearea de rețele (INNOVELA), consolidat prin implicarea Weiterkommen, Društvo Za Psihološku Pomoć, Institut Za Grupnu Analizu Zagreb, Asociația Elenă de Consiliere, Coaching și Mentoring, CISL Funzione Pubblica ca parteneri asociați.

puteți roșu conținutul media făcând clic aiciputeți roșu conținutul media dând clic aici
Contacte:
Harta site-ului
Funded by the European Union. Views and opinions expressed are however those of the author(s) only and do not necessarily reflect those of the European Union or OeAD-GmbH. Neither the European Union nor the granting authority can be held responsible for them.
Înapoi la cuprins